Det börjar dra ihop sig.

Denna vecka har varit så intensiv. Vi har jobbat 09-01 i princip varje dag. Vi var åkt fram och tillbaka, skrivit och ritat på manuset, malt färgpulver tills fingrarna blödde, burit saker i regnet, och haft X antal paniksammanbrott. 
Men vi har haft väldigt roligt. Nu har vi tagit halv-helg, med bara ett par saker kvar att ordna, och efter Söndag så är det på't igen – med inspelning. Nu taggar vi till!
 
Inte vår bild. Hittad på weheartit. 

Snabb bild från testinspelningen

I morse spelade vi in en testvariant av en av de viktigaste scenerna. Kl 09:00 for vi mot Sidsjön, i regnet, och bar ut prylar till en strandkant. Sen gick Louise ner i vattnet, vi började spela in, och cirka 2 timmar senare fick hon komma upp på torra land och hoppa i varma kläder. 
 

Hemmagjort Holi-pulver

Hej Allihopa! Idag har vi varit ute och köpt lite rekvisita, bland annat ingredienser till att göra eget holi-pulver, som vi planerar att ha med i en scen. Det gäller dock att se till att vi får den perfekta blandingen av konsistens i röken och intensitet i färgen.
 

Manus Manus Manus!

Hej där i sommarvärmen!
Jag och Sara sitter och jobbar för fullt med slutslipningen på manuset. Vi har skickat iväg det till ett par snälla människor för lite konstruktiv kritik, tips, och råd. Vi börjar komma närmare och närmare inspelningen av det hela, och en känsla av "på riktigt" börjar infinna sig. Vi pillar också lite på våran budget, och inköpslista för rekvisita. 
 
 
Tills vidare kan ni hålla till godo med detta moodboard; några bilder som inspirerar vårat bildspråk och känslan i filmen. Som ni kan se så spelar vattnet en stor roll...
 
Over and out!
/Louise

RSS 2.0